Ny dansk musikapplikation hitter hos Apple og Nokia

Det er selvfølgelig meget rart, det der med, at der er plads til mange sange på ens musikafspiller, om så det er en mobiltelefon eller en iPod. Men engang imellem vil man måske bare gerne høre de sange, der passer til ens humør, hvilket kan virke helt uoverskueligt med de tusindvis, der er at vælge imellem. Det problem ville det danske softwarefirma Syntonetic gerne løse, og det har resulteret i programmet Moodagent til iPhone og iPod og Playlist DJ til Nokia.

Moodagent og Playlist DJ fungerer på den måde, at man angiver hvor meget sensualitet, passion, glæde, vrede og tempo, der skal være i musikken, og så sammensætter programmet en playliste på 25 sange, der så opfylder samtlige krav. Først skal man selvfølgelig hente programmet ned, og det er der mange der gør – antallet af downloads stiger med 20.000 hver dag.

Programmets popularitet har medført en nominering i kategorien ‘mest innovative iPhone applikation 2009’ til Moodagent, mens det hos Nokia topper listen over mest downloadede applikationer. Man kan hente Moodagent hos iTunes App Store, mens Playlist DJ kan findes hos Ovi Store. Begge programmerne er gratis.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af