Oh No Ono rocker Soundvenue High 5

Januarkulden er over os, men her på siderne ved vi godt, hvordan man holder varmen. De fem nye contenders til Soundvenue High 5 føres i denne uge an af et særdeles frugtbart samarbejde mellem psychpopperne i Oh No Ono og klub-drengene i When Saints Go Machine, der sammen har kastet sig over Animal Collective-perlen ‘My Girls’. Derudover er der en smagsprøve på The Knifes kommende electro-opera i form af den 11 minutter lange ‘Colouring of Pigeons’. Derefter serverer The Shins frontmand James Mercer og Dangermouse via deres sideprojekt Broken Bells blid og lækker indiepop på ‘The High Road’, og så er Århus-heltene fra Under Byen tilbage med den urovækkende undergangshymne ‘Alt er tabt’. Sidste udfordrer er enmandsprojektet My Evil Twin, der med den liflige og smittende ‘It’s Coming Back To You’ giver sit bud på, hvordan dansk electropop anno 2010 bør lyde.

I øjeblikket ligger Charlotte Gainsbourg og hendes samarbejde med Beck på førstepladsen. De efterfølges af Portishead og Washed Out. På en fjerdeplads fortsætter Kiss Kiss Kiss deres lange ophold på listen, og til sidst ligger det tidligere Soundvenue Selected-navn Eim Ick placeret.

Benyt dine tre stemmer og deltag automatisk i lodtrækningen om cd’er fra High 5-kunstnerne. Denne uges albumvindere er Pernille Sybrandt Hansen fra Viborg og Nikolaj Sømod fra Højbjerg.

Lyt til alle numrene og stem HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af