Oplev The White Stripes live derhjemme

Med alt det Jack White gennem tiden har spyttet ud, virker det næsten helt underligt, at der ikke tidligere er udgivet et live-album med The White Stripes. Men den mangel rådes der til gengæld bod på den 15. marts, hvor det første officielle live-album med garagerockerne udkommer.

Albummet vil være at finde sammen med dvd-udgaven af dokumentaren ‘Under Great White Northern Lights’, der følger duoen på deres Canada-turné i 2007. Under sidste års CPH:DOX var filmen en del af programmet, men hvis man missede visningen der, kan man snart se den hjemme i sin egen stue.

Hvis du ikke synes, at dokumentaren og de 16 live-numre, som udgivelsen indeholder, er nok, kommer det også i et limitid edition box set, der består af dokumentaren, albummet, en dvd med The White Stripes’ 10 års-jubilæumsshow, en bog med billeder, en limited edition 7″-vinyl med live-numre samt et silkscreen-print. Hele herligheden kan forudbestilles på bandets officielle hjemmeside.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af