Soundvenue Fashion Issue på gaden nu

Hun bærer rundt på nogen voldsomt kunstneriske gener fra farmand Serge og moderen Jane Birkin og har 35 film og tre album på cv’et. Mød Charlotte Gainsbourg der sidste år fik biografgængerne op af stolene med sin hovedrolle i ‘Antichrist’, har opnået ikonografisk status for sin simple, men seje tøjstil, og som nu er aktuel med det Beck-producerede album ‘IRM’. I det nye Soundvenue Fashuion Issue, der er på gaden nu, kan du læse stort interview med hende.

Hvad er det, der er så fantastisk ved sneakers? Og hvad definerer en god sneaker? Vi konfronterer tre gummisko-fetichister med deres dybtfølte kærlighed. Halvandet årti efter Kurt Cobains død fester mode-bloggerne igen med hullede jeans og store sorte støvler. Vi serverer historien om bevægelsens stormfulde storhedstid. Se også hvad der skete, da vi satte fem af de mest lovende danske musikere – her iblandt Fallulah, Vinnie Who og Kenton Slash Demon – og iklædte dem tøj fra dansk designs seneste kuld. Og så har vi også udspurgt syv af tidens stærkeste navne – blandt andre Alison Mosshart fra The Kills og The Dead Weather, Editors’ Tom Smith og vores egen Sharin Foo – til en snak om deres forhold til en af modens grundsten: Farven sort.

Derudover har vi selvfølgelig også talt med stærke aktuelle navne som These New Puritans, Beach House, Hot Chip, Kasper Bjørke og Marina and the Diamonds.

Se preview og køb magasinet HER.

Vil du i fremtiden modtage magasinet i din postkasse, så meld dig ind i Soundvenue Friends HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af