White Pony besvarer læsernes spørgsmål

Efter flere år som sprængfarligt single-projekt og fast festleverandør springer White Pony den 8. februar ud som albumkunstner med ‘K-Town Stomp’, der blandt andet rummer bidrag fra The Floor Is Made of Lavas Tobias K, Negash Ali, Land fra hedengangne Decorate. Decorate. og  Josephine Phillip. Og i den anledning har de to bagmænd Pato og Lasse Lyngbo indvilget i at deltage i 2010’s første udgave af You Asked.

Konceptet er helt simpelt: Læserne stiller deres bedste spørgsmål til duoen, hvorefter de ryger videre til duoen, hvis svar du kan læse her på siderne i slutningen af næste uge. Og der er fuldstændig frit slag med hensyn til emner. Så om du vil udfritte White Pony om arbejdet med deres første fuldlængde, deres yndlingsretter, musikalske forbilleder eller deres vildeste anekdote fra landevejen er helt op til dig.

Hvad kunne du godt tænke dig at spørge White Pony om? Skriv dit spørgsmål i kommentarfeltet her nedenfor senest mandag den 25. januar kl. 12. Derefter udvælger vi de bedste spørgsmål og skubber dem videre til de to festaber.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af