Yeah Yeah Yeahs goes goth

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Yeah Yeah Yeahs ‘Skeletons’

Der skal nok have været en del rockpuritanere, der rynkede på næsen, da Yeah Yeah Yeahs sidste år kastede sig over synthesizeren på ‘It’s Blitz’. Ikke desto mindre blev albummet godt modtaget, og endte da også på en 14. plads på vores liste over sidste års bedste album.

Nu er det ganske vist efterhånden knap et år siden, albummet udkom, men det har ikke forhindret newyorkerne i at lancere en ny video til nummeret ‘Skeletons’. Det er en stemningsfuld og gotisk-romatisk sag, der som bonusinfo er instrueret af forsangerinden Karen O’s kæreste Barney Clay.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af