Beyoncé slår Grammy-rekord

Søndag aften så ud til at blive god for r’n’b-sangerinden Beyonce, der var nomineret til ti priser ved dette års Grammy Awards.

Og efter en obskur optræden med et dansende og kampklædt SWAT-team gik hun i clinch med de andre kvinder om at blive aftenens dronning – og endte som sejrskvinde.

Beyonce tog rekordsættende seks af de gyldne pladespillere med hjem og er dermed den kvinde, der i Grammy Award’ens historie har vundet flest priser på en aften. Blandt andet vandt hun en pris for årets sang med ‘Single Ladies (Put a Ring on It)’ og for bedste r’n’b-album for ‘I Am… Sasha Fierce’.

Udover den booty-rystende sangerinde gik et fordrukkent Kings of Leon fra festen med anseelige tre statuetter i tasken for blandt andet ‘Use Somebody’, som blev præmieret som Record of the Year, men Phoenix hjemtog prisen for årets alternative album.

Danske Trentemøller havde til gengæld ikke lige så stor succes-rate som ovennævnte. Han var nomineret i kategorien for årets bedste remix med sin bearbejdning af Franz Ferdinands ‘No You Girls’, men måtte desværre se sig slået af David Guetta.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af