Deftones spiller i København til sommer

Rygterne har svirret i et stykke tid. Ja, vi skrev om det så sent som i sidste uge, men nu bekræfter arrangørerne af den københavnske metalfestival Copenhell, at amerikanske Deftones, som også er på denne uges Soundvenue High 5, til sommer gæster Refshaleøen ved København, når festivalen løber af stablen den 11.-12. juni.

Dermed kan vi se frem til en koncert med de tungt rockende amerikanere, som nok vil tage deres nye album ‘Diamond Eyes’ med. Det udkommer nemlig til foråret og byder ifølge forsanger Chino Moreno på både heavy metal og mere eksperimenterende toner.

Udover Deftones kigger heavy-korifæer som Megadeth og Behemoth også forbi udendørsfestivalen, som foregår i industrielle omgivelser i udkanten af København.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af