Florence and the Machine vinder Brit Award

I går aftes blev populærmusikken hyldet med den 30. omgang af Brit Awards. Her vandt karismatiske Florence Welch, der forleden afslørede, at hun gæster Roskilde Festival i år, en af de mest eftertragtede priser, nemlig prisen for årets bedste album.

Den rødhårede sangerinde var også nomineret i kategorien for bedste britiske kvindelige soloartist, men den gik til Lily Allen. Den mandlige udgave gik til grime-rapperen Dizzee Rascal, mens Oasis’ ‘(What’s the Story) Morning Glory’ blev kåret som det bedste britiske album i 30 år. Det valgte Liam Gallagher at takke for ved ikke en eneste gang at nævne brormand Noel i takketalen, og derefter smide både award og mikrofon ud til publikum.

På den internationale front blev Lady Gaga – som sædvanlig fristes man til at sige – den helt store vinder og vandt alt, hvad hun kunne vinde. Det blev til statuetter for bedste internationale kvindelige soloartist, internationale breakthrough samt bedste internationale album. Værten kunne dog ikke lade være med at kommentere, at selv bedste internationale mandlige soloartist var close call, med henvisning til rygterne om, at Gaga skulle være hermafrodit. Den gik dog til Jay Z.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af