Joanna Newsom kommer til Danmark

Joanna Newsom kan et eller andet specielt, når hun får en harpe mellem hænderne. Nu får det danske publikum chancen for at se, hvad det præcis er, hun kan, når den lille musiker den 23. maj gæster København og Koncerthuset med sine fine, skrøbelige sange.

Newsom har netop udgivet det tredobbelte album ‘Have One on Me’, som du kan lytte til i sin helhed på vores blog. Det kræver dog, at du lige har to timer til rådighed. Vores anmelder var godt tilfreds og kastede fire stjerner efter Newsoms kæmpeværk, som han blandt andet kaldte et »overdådigt overflødighedshorn af piblende harmonibidder«.

Den 28-årige amerikanske sangerinde debuterede i 2004 med albummet ‘The Milk-Eyed Mender’, efter at hun havde været på turné med Will Oldham. Albummets særprægede blanding af eventyrligt harpespil og moderne freakfolk gjorde øjeblikkelig den unge musiker berømt. Newsom har tidligere givet koncerter på Roskilde Festival og i Store Vega.

Forsalget starter den 26. februar via Billetnet.

Joanna Newsom
Koncerthuset, København C
Den 23. maj
Pris: 300-350 kr. + gebyr
Føj koncerten til din kalender HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af