My Life: Fallulah

Med sin sprælske debut ‘The Black Cat Neighborhood’ har Fallulah lagt sig forreste i feltet af 2010’s sejeste nye navne. Læs her om hendes forkærlighed for blandt andet Stockholm, stiletter, Yeasayer og japansk film.

Det bedste album lige nu?
»Undskyld tante Jante, men den ligger altså lige til højrebenet. ‘The Black Cat Neighbourhood’ af Fallulah. Er skide stolt at det album, og jeg håber, der er mange, der får lyst til at høre det«.

Dit yndlingsnummer lige nu?
»‘Hey Mickey’ af, tilsyneladende undervurderede, Toni Basil (yep, den med cheerleaderne) Det er et af de få numre, jeg kan huske fra min barndom, og det holder stadig. Har lige siddet og youtubet hende med kæben i skødet over, hvor vild hun var. En dygtig danser, koreograf og sanger. Props! Bonusinfo: Hun var 39 år, da ‘Hey Mickey’ kom ud. Det er sjældent, man ser kvindelige midaldrende kunstnere, der får deres gennembrud i den alder«.

Hvad er din nye yndlingskunstner?
»Jeg synes ikke, der er så meget ny musik, der fanger mig i disse dage, men det kan også bare være fordi, jeg ikke har hørt det gode. Jeg har nok også haft skyklapper på, da jeg har været meget optaget af at indspille mit album. Yeasayer er et band, som jeg er blevet ret glad for, og jeg har pladen ‘All Hour Cymbals’, men jeg har mest lyttet på de samme to-tre numre derfra og vil gerne give mig tid til at lytte mere. Jeg synes Marina and the Diamonds er interessant, og jeg hepper på seje Vinnie Who og Sleep Party People og håber, det kommer til at gå rigtig godt«.

Hvor gik din sidste rejse hen?
»Jeg var i Stockholm og fejre nytår og var der fem dage. Det var minus 15 grader, og på fortovene lå der store bunker af is, så den udendørs sightseeing var temmelig begrænset. Gamla Stan var virkelig idyllisk i sneen. Byens museer og de fleste restauranter var lukkede, så jeg tror, jeg må vende tilbage en sommer«.

Årets bedste køb?
»En pladespiller. Jeg har godt nok ikke købt den endnu og heller ikke fået en, på trods af at det har stået øverst på min ønskeliste i et par år. Men når jeg endelig får fingre i den, så bliver det klart mit bedste køb. Har ikke kunnet høre plader i halvandet år nu og har kraftige abstinenser«.

Hvor har du sidst købt tøj?
»Jeg fik lov at vælge en smuk kjole fra Future Classics og et par Won Hundred-stiletter fra butikken &Pagne. Det var min 25 års-fødselsdagsgave fra min søde mor«.

Hvilken ny film vil du anbefale andre at se?
»Jeg kan varmt anbefale den japanske film ‘Departures’. Hold da op en speciel film. Den er virkelig rørende, sjov og dyb på én og samme tid«.
 
Hvilken bog har du sidst læst?
»‘Rødby-Puttgarden’ af Helle Helle og har lige taget hul på ‘Mennesket er en stor fasan i verden’ af Hertha Müller«.

Hvad var dit sidste gode måltid?
»I Stockholm var jeg på restaurant Kungsholmen, hvor jeg spiste østers og kantarelpizza.  Jeg er virkelig stor skalddyr-fan og tør også godt spise dem, der ser ulækre ud«.

Hvilken hjemmeside har sidst udvidet din horisont?
»Fmylife.com hvor folk skriver om deres allermest uheldige og røvsyge oplevelser. Det er virkelig underholdende og sætter også tingene i perspektiv, hvis man har ondt af sig selv«.
 
Hvem ser du mest op til?
»Rigtig-rigtig pæne mennesker. Det er det allervigtigste i verden at være meget pæn.  Og folk med humor«.

Dit stamsted?
»Da jeg boede på Vesterbro var det Bang & Jensen men er flyttet til det lidt mere kedelige Frederiksberg. Så nu er det Shin Shin China Grill på Peter Bangsvej. Køber altid nudler med stegte grøntsager eller spicy kylling med cashewnødder. Det er godt og billigt, og man venter aldrig over ti minutter«.

Din sidste gode gerning?
»Jeg gør faktisk små gode gerninger ofte men holder ikke regnskab med det. Det sørger karma nok selv for«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af