Nyt Soundvenue på gaden nu

Med karrierens mest tilgængelige værk i form af ‘Magic Chairs’ står Efterklang på spring til det store gennembrud, herhjemme såvel som internationalt. I den anledning får du historien om de musikalske ildsjæle og deres bevægelse fra opvæksten i Sønderjylland, DM i Rock i slut-90’erne og frem til kontrakten med det legendariske engelske label 4AD.

Det sidste år har været begivenhedsrigt for britiske The xx, og i det nye år er de fortsat på landevejen for at holde interesse-gryden i kog. Vi hoppede om bord i tourbussen for at undersøge, hvordan det unge band klarer forventningspresset og det monotone turnéliv. Vi springer også på hovedet i skattekisten af musikdokumentarer og udvælger 25 must sees – fra de blideste tårepersere til de sejeste koncertfilm. Læs også interview med Danmarks særeste eksportsucces, Under Byen, der i år kan fejre ti års jubilæum uden at være blevet mindre kompromisløse. Og så går vi i anledning af det nye Johnny Cash-album ‘American VI: Ain’t No Grave’ bag om country-legendens mytiske samarbejde med stjerneproduceren Rick Rubin.

Derudover har vi selvfølgelig også talt med stærke aktuelle navne som Massive Attack, The Kissaway Trail, Yeasayer, Broken Bells, Kiss Kiss Kiss og Fallulah.

Se preview og køb magasinet HER.

Vil du i fremtiden modtage magasinet i din postkasse, så meld dig ind i Soundvenue Friends HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af