Peaches nægtet tilladelse til at opføre ‘Jesus Christ Superstar’

‘Fuck the Pain Away’ synger Peaches på sin klassiske sang af samme navn. Om det var noget i den dur, hun havde tænkt sig med Andrew Lloyd Webbers klasssiske musical ‘Jesus Christ Superstar’, finder vi nok aldrig ud af. For musicalens tyske copyright-indehavere har trukket i håndbremsen og stoppet projektet.

»PEACHES CHRIST SUPERSTAR korsfæstet før åbningsaftenen«, skriver hun på sin Twitter-side. »Det er en skam, at myndighederne føler sig truet af denne nye, friske tilgang. Jeg kender mange, som elsker musicalen, og som ville sætte pris på denne ‘stripped-down’ solo-optræden«.

Det var meningen, at Peaches skulle optræde solo i alle rollerne fra ende til anden den 25.-27. marts i Berlin. Pianisten Chilly Gonzales, der har arbejdet sammen med folk som Feist og Jamie Lidell, skulle have akkompagneret hende på klaveret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af