The Radio Dept. rocker Lille Vega

Det er fire år siden, de svenske shoegazere sidst gav lyd fra sig, men det bliver der sat en støjende stopper for nu. For The Radio Dept. indtager nemlig Lille Vega i København med deres blanding af tromme-loops, sønderrivende støj og medrivende melodier den 15. maj.

Det sker kort efter deres længeventede ‘Clinging To a Scheme’, som udkommer den 21. april, har ramt gaden, og Københavnerne kan derfor begynde at glæde sig til at høre de nye toner live – for første gang i rigtig mange år. Og indtil det sker, kan du via det svenske pladeselskab Labradors hjemmeside downloade singlen ‘Heaven’s On Fire’ ganske gratis.

Tidligere har vi blandt andet hyldet bandet for deres album ‘Lesser Matters’, som sneg sig ind på vores decade-liste sidste år som et af årtiets bedste plader.

The Radio Dept.
Lørdag den 15. maj
Lille Vega, København V
Pris: 120 kroner
Føj koncerten til din kalender HER

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af