The White Stripes misbrugt i reklamefilm

For tiden kan man nærmest ikke tænde en computer uden at få smidt Jack White-relaterede nyheder i ansigtet. Men efter The White Stripes’ ‘Fell in Love with a Girl’ er blevet misbrugt af det amerikanske flyvevåben, er den travle musiker i mediemøllen igen.

Til weekendens Super Bowl Sunday kunne man se en reklamefilm fra det amerikanske flyvevåben, der forsøger at rekruttere nye tropper. På The White Stripes’ hjemmeside skriver bandet om sagen:

»The White Stripes føler sig fornærmet over og tager afstand fra The Air Force Reserves’ måde at præsentere denne reklame på, som om vi har givet tilladelse til at bruge en af vores sange til at rekruttere tropper i forbindelse med en krig, vi ikke støtter«.

Det er dog ikke første gang, Jack White har været i karambolage med reklameverdenen. For et par år siden var det Coca Cola, der stod for skud.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af