Tom Waits arbejder på ny musical

Ifølge Pitchfork er den hæse og legendariske Tom Waits gået i gang med at skrive sange til sin fjerde musical, og endnu engang arbejder han sammen med teaterinstruktøren Robert Wilson. Denne gang får de to desuden hjælp af filminstruktøren bag action-komedien ‘In Bruges’. Tom Waits har tidligere leveret musik til de tre musicals ‘The Black Rider’, ‘Alice in Wonderland’ og ‘Woyzeck’.

Af de musicals som Waits tidligere har leveret musik til har både ‘Woyzeck’ og ‘The Black Rider’ været opsat på Betty Nansen Teatret i København. Sidstnævnte med blandt andre Ole Thestrup i en af hovedrollerne.

Der er hverken afsløret handling eller titel på projektet endnu, men forestillingen skulle efter sigende få premiere i Paris næste år. Det vides dog endnu ikke, om den når til Danmark.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af