Troels Abrahamsen indtager Soundvenue High 5

Hvad får man, hvis man blander stilfulde laptop-eksperimenter med maskulin skønsang og en fængende melodi. Svaret: Troels Abrahamsens nye perle af et elektronisk popnummer og dermed denne uges første contender til Soundvenue High 5. ‘Not Moving’ stammer fra Abrahamsens andet soloalbum ‘BLCK’, som udkommer den 8. marts.

Veto-frontmanden får følgeskab af de Soundvenue Session-aktuelle She & Him aka. Zooey Deschanel og M. Ward, der med ‘In The Sun’ gør det de er bedst til og spiller nuttet og 50’er nostalgisk twee-pop. New Orleans-rapperen Jay Electronica leverer livskloge gadebetragtninger på den Nas-klingende ‘Exhibit C’. Danske Shout Wellington Air Force disker op med fornem og diskret støjende indierock på ‘Fortresses’, og Love Is All slutter rækken af contenders af med deres fine popnummer ‘Kungen’, der i vanlig stil emmer af svensk sødme og melodisk finesse.

Benyt dine tre stemmer og deltag automatisk i lodtrækningen om cd’er fra High 5-kunstnerne. Denne uges albumvindere er Christian Thomasen fra Østerbro og Daniel Stein fra Allerød.

Lyt til alle numrene og stem HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af