Vinnie Who fyrer op under Soundvenue High 5

Sneen ligger tykt over Danmark, og hvis du ligefrem er sneet inde og eller bare har brug for adspredelse, kommer Soundvenue High 5 dig til undsætning med en ladning nye contenders. Forrest i feltet ligger danske Vinnie Who med sin nye neo disco-duftende single ‘What You Got Is Mine’, mens de svenske støjpop-maestroer i The Radio Dept. byder ind med den iørefaldende ‘Heaven’s on Fire’. Fra Canada får du funky psychpop fra enmandsbandet Caribou, og fra USA gør garagerock-tøserne i DUm Dum Girls sig til med ‘Jail La La’. Og sidst men ikke mindst lufter danske Among Relatives indierock-guitaren på ‘Are You Already Giving Up?’.

På hitlisten er The Floor Is Made of Lave strøget direkte til tops, skarpt forfulgt af to andre nykommere i form af Fallulah og Gorillaz på henholdsvis anden- og tredjepladsen. Charlotte Gainsbourg og Beck hænger på på en fjerdeplads, mens Under Byen indtager listens jumboplads.

Benyt dine tre stemmer og deltag automatisk i lodtrækningen om cd’er fra High 5-kunstnerne. Denne uges albumvindere er Inger Andersen fra Horsens og Bo Dixen Pedersen fra København NV.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af