Band of Horses varsler maj-album

Det er ikke for sjov, at Band of Horses kommer til København og spiller koncert til april. Tværtimod er der en helt konkret grund til, at de tager på tour; nemlig at deres nye album ’Infinite Arms’ bliver sendt på gaden den 17. maj. Det vil sige, at den københavnske koncert sandsynligvis vil byde på en forsmag på de nye sange.

Siden vi omtalte den kommende danske koncert, har det nye album har skiftet navn fra ‘Night Rainbows’, og to af bandets live-musikere har officielt sluttet sig til de alternative countryrockere, som dermed er oppe på bandmedlemmer på det nye album. »På mange måder er det her derfor den første rigtige Band of Horses-plade«, siger forsanger Ben Bridwell til Pitchfork.

Indtil ’Infinite Arms’ udkommer, kan du lytte til den forårsvenlige duet, som forsanger Ben Bridwell synger med sangerinden Courtney Jaye, når de fortolker The Jesus and Mary Chain-sangen ‘Sometimes Always’. Du kan finde den på Courtney Jayes Myspace-side.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af