Courtney Love rykker grungen til Amager

Se er det tid til at få støvet din bæltetaske, Nirvana-t-shirten og din sweater, som du selvfølgelig skal binde rundt om livet, af. For grungerocken rykker for alvor til Amager. Kurt Cobains enke Courtney Love har nemlig netop annonceret, at hun rykker til Amager Bio for at spille koncert med sit gendannede band Hole den 13. maj.

Historierne om Courtney Love er mange, og du har sikkert hørt en del af dem. Udover Kurt Cobain var hun i en rum tid også sammen med Smashing Pumpkins-frontmanden Billy Corgan. I det seneste årti er det dog især hendes voldsomme offentlige adfærd og markante og udtalte narkomisbrug, der har mundet ud i flere behandlingsdomme samt at hendes 17-årige datter Frances Bean Cobian for nylig blev taget fra hende, der har trukket overskrifter.

Til april udkommer Hole (der pt. tilsyneladende kun består af Love) med et nyt album, der har fået titlen ‘Nobody’s Daughter’. Det bliver hendes  første album fra gruppen siden 1998’s ‘Celebrity Skin’, der opnåede en niende plads på hjemlandets albumhitliste. I 2004 udsendte hun dog soloalbummet ‘America’s Sweetheart’.

Billetsalget starter 12. marts klokken 10.

Hole
Den 13. maj
Amager Bio, København S
Forsalg: 350 kr.+gebyr

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af