Elvis Costello giver koncert i Tivoli

Den bebrillede musiker Declan Patrick MacManus, der uden tvivl er kendt som Elvis Costello, har længe været folkeeje. Måske mere for sine tidlige bedrifter i slut-70’erne og start-80’erne, hvor han var en del af den spirende britiske punk- og new wave-bevægelse. Ikke desto mindre er englænderen stadig aktiv, og den 5. juli gæster han således Danmark for første gang siden 2005, nærmere bestemt Koncertsalen i Tivoli.

Når han til en tid indtager scenen med sin violin, sin karakteristiske stålbesatte dobro-guitar og sit nye band The Sugarcanes, vil de opføre en akustisk koncert, der kommer til at dufte a Nashville. For planen er nemlig at opføre sidste års album ‘Secret Profane and Sugarcane’, som er en mere country-fokuseret bedrift.

Og Costello rejser tilsyneladende ikke alene på sin turné. Dagen efter efter sommerens koncert, det vil sige den 6. juli, kan danskerne nemlig se frem til en koncert med hans bedre halvdel, jazzsangerinden Diana Krall.

Elvis Costello and The Sugarcanes
Koncertsalen i Tivoli, København K
Den 5. juli
Pris: ikke oplyst

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af