Kashmir tager til strandfest

Hvis man er ked af, at man ikke længere kan komme til strandfest i Skive, så skal man tjekke Køges nye bud på en festival ud. Den midtsjællandske by slår i år dørene op for Køge Beach Party, og Kashmir er netop blevet annonceret sammen med The Floor Is Made of Lava, The Kissaway Trail og Kiss Kiss Kiss.

Kashmir kan uden tvivl betegnes som en af Danmarks populæreste grupper og har et travlt år i turneens tegn (hvor de søger søger et supportband) foran sig efter udgivelsen af deres sjette studiealbum ‘Trespassers’. Både The Kissaway Trail og Kiss Kiss Kiss har dugfriske album i ryggen i form af henholdsvis ‘Sleep Mountain’ og ‘Release the Birds’, mens The Floor Is Made of Lava melder sit andet album ‘Howl at the Moon’ på banen på mandag. Man kan dog allerede streame det her på siderne.

Den nye festival løber af stablen fra den 17.-19. juni, og visionen går på, at små og store danske kunstnere skal spille side om side, mens der også vil være en dj-scene, der gæstes af blandt andre Kjeld Tolstrup og Le Gammeltoft.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af