LCD Soundsystem gæster Roskilde Festival

Om et par timer offentliggører Roskilde Festival tre nye navne på plakaten. Men allerede nu er der sluppet en ekstra uartig kanin ud af hatten i form af LCD Soundsystem, der netop har offentliggjort en koncert på Dyrskuepladsen den 1. juli via deres egen Myspace. Dermed er der lagt op til et glædeligt gensyn med orkesteret, der sidst gæstede Danmark netop på samme festival – helt præcist Odeon-scenen i 2007.

Til koncerten kan fans se frem til at vugge hofterne til nye electro/funk/postpunk-toner, for som vi tidligere har skrevet her på siderne, så slipper James Murphy og co. deres tredje album til maj. Pladen har endnu ingen titel, men udkommer den 17. maj.

Det album bliver opfølgeren på deres sidste særdeles fremragende album ‘Sound of Silver’, som vi i slutningen af 2009 placerede her blandt de allerbedste udenlandske album i årtiet. Om det kommende album vil leve op til forgængeren, vil tiden vise. Men sikkert er det: LCD Soundsystem kommer til Roskilde!

Se hele Roskilde Festival-programmet HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af