Nyt Black Lips-album i år

Garagerock er den slags genre, der aldrig rigtig går af mode, og her er den amerikanske gruppe Black Lips yderst leveringsdygtig. Deres guitarist Ian Saint Pé fortæller til Billboard, at de er gået i studiet for at optage deres sjette album, som han regner med kan være klar til udgivelse i september eller oktober. Titlen er stadig under overvejelse.

»Jeg er allerede vild med det, vi har. Jeg har læst anmeldelser, hvor folk siger, at vi ikke har ændret os, men altså, man skal ikke fikse noget, der ikke er i stykker. Vi gør, hvad vi gør. Det vil lyde som et Black Lips-album, jeg kan ikke sige så meget mere end det«, fortæller guitaristen om albummets lyd.

Black Lips skal det næste stykke tid turnere rundt i USA. De har derudover to koncerter i Spanien til sommer, og Ian Saint Pé fortæller, at der højst sandsynligt kommer flere europæiske datoer, hvis ikke før så efter albummets udgivelse til efteråret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af