Oh No Ono rocker Oslobåden

Oslobåden har de seneste fire år haft stor succes med deres Rockcruise-koncept, hvor både danske og norske bands giver koncert, mens distancen mellem Oslo og København tilbagelægges. Det fortsætter de med i år med blandt andre Oh No Ono som dansk bidrag og Thomas Dybdahl fra Norge.

Det hele indledes den 4. maj med allestedsnærverende Kashmir, der vil indfinde sig, når færgen sejler fra kaj i København. Og udover Oh No Ono kan rockveteranen C.V. Jørgensen og When Saints Go Machine opleves, når turen går fra Danmark til Norge. Når færgen sejler retur vil man blandt andre kunne opleve den populære sanger og sangskriver Thomas Dybdahl, der har et nyt album på vej samt soulsangerinden Noora Noor og Roskildeaktuelle John Olav Nilsen & Gjengen.

Fra mandag den 29. marts kan man erhverve sig en billet og se progammet på Rockcruise.dk.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af