Peaches og Feist medvirker i jazzet skakfilm

Hvis navnet Chilly Gonzales siger dig noget, er det nok, fordi du har læst vores nyhed om, at Peaches forsøgte af få lov til at opsætte sin egen version af Andrew Lloyd Webers’ klassiske musical ‘Jesus Christ Superstar’, hvor netop Gonzalez skulle akkompagnere hende på klaver. Nu mødes de to så i endnu et udskejet samarbejde. Chilly Gonzalez er nemlig ved at lave en film om skak, hvor både Peaches og Feist (billedet) optræder.

Hovedpersonen i ‘Ivory Tower’, som filmen kommer til at hedde, er et skak-geni, spillet af Gonzalez selv, der opfinder en helt ny og intuitiv måde at spille skak på, som han kalder ‘jazz skak’. Han battler så sin bror, og de forelsker sig begge to i den samme performance artist – spillet af Peaches. Det clasher selvfølgelig i et episk opgør mellem to brødre, som bliver dækket af journalister, hvoraf en af dem er Feist fra den fiktive Canadian Chess Cyberchannel.

Filmen, der ser ud til at udkomme til efteråret, er bygget op omkring et soundtrack, som Chilly Gonzalez allerede har komponeret samme med tyske Boyz Noise.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af