Soundvenue Digital Issue på gaden nu

Historien på nettet er noget helt andet end at læse én lang artikel i et dagblad. Den er brudt op, og du samler selv brikkerne.

Den digitale fortælling er fragmenteret, og derfor udkommer det nye Soundvenue som et særligt Digital Issue, hvor vi bryder artiklerne op i flere mindre historier, så du kan danne dit eget overblik.

Forsiden prydes af et af det seneste tiårs væsentligste og allermest tidstypiske bands, nemlig Gorillaz. Hvordan er en gruppe virtuelle lømler blevet så populære? Og hvordan identificerer man sig med en flok tegneseriefigurer? Vi går bag om fænomenet.

Om en håndfuld år vil musikkens verden se helt anderledes ud, både hvad angår musikere, pladeselskaber, musikbutikker, spillesteder – og musikmagasiner. Vi kigger i krystalkuglen med blandt andre albumaktuelle Troels Abrahamsen og dj og radiovært Le Gammeltoft, der giver deres bud på, hvordan fremtiden kan blive. Du kan også læse om ti ting, der vil ændre musikken og vores oplevelser med den. Og så ser vi nærmere på den digitale identitet, der med fremvæksten af Myspace, Facebook og Twitter er blevet endnu vigtigere, når et band vil gøre opmærksom på sig selv.

Derudover har vi selvfølgelig også talt med stærke aktuelle navne som Jónsi, She & Him, The Floor Is Made of Lava, The Radio Dept., Frightened Rabbit og Shout Wellington Air Force.

Se preview og køb magasinet HER.

Vil du i fremtiden modtage magasinet i din postkasse, så meld dig ind i Soundvenue Friends HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af