Stream det nye She & Him-album på Soundvenue.com

Forhåbentlig har du allerede fornøjet dig med de sødmefyldte folkpop-ørehængere ‘In the Sun’ og ‘Thieves’ via vores blog. Og den 5. april deler Soundvenue Sessions-aktuelle She & Him mere øreguf ud i form af deres andet studiealbum ‘Volume Two’. Men så længe behøver du ikke vente for at lade dig forføre af makkerparret: Fra i dag og de næste to uger kan du nemlig streame hele albummet her på siderne.

She & Him består af M. Ward og Zooey Deschanel (der ved siden af sine musikalske talenter også er en anerkendt skuespiller), og i duoen er rollerne fordelt således, at sidstnævnte skriver sange og tekster, mens Ward står for produktionssiden. De debuterede sammen tilbage i 2008 med ‘Volume One’, der blev modtaget med åbne arme af vores anmelder, der belønnede deres »fine 60’er-pop- og folk-country-numre med uskyld, twang, svie og smerte i metermål« med fem flotte stjerner.

Lyt til hele ‘Voume Two’ HER.

Læs interview med She & Him i Soundvenue Digital Issue, der er i butikkerne på onsdag.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af