Tina Dickow tager på omfattende Danmarksturné

Tina Dickows skriver simple sange, og det er hun kommet langt med. Hun er dog ikke kommet så meget rundt i landet før, som hun kommer med sin nye ‘Welcome Back Colour Tour’, der vil bringe hende rundt til 18 destinationer i Danmark og – og modsat hendes tidligere, mere nedbarberede turneer – med en fuld bandopsætning.

Den omfattende turné sker i forbindelse med udgivelsen af hendes næste album ‘Welcome Back Colour’, der efter planen udkommer i slutningen af september, og som følger op på november-udspillet ‘The Road to Gävle’, som er gået guld herhjemme. Det album blev til i forlængelse af hendes arbejde med soundtracket til den danske film ‘Oldboys’, hvor hun fortsatte med indspilninger af sange til projektet, efter hun egentlig var færdig.

Til sommer tyvstarter Dickow på turnévirksomheden sammen med DR’s Underholdningsorkester to særlige koncerter i Koncerthuset i DR Byen, inden hun i den følgende vinter vil drage ud på de danske landeveje med det nye album.

Tina Dickow

Det Musiske hus, Frederikshavn
Onsdag den 3. november

Værket, Randers
Torsdag den 4. november.

Skråen i Nordkraft, Aalborg
Fredag den 5. november

Kulturcenter Limfjord, Skive
Lørdag den 6. november.

Portalen, Greve
Onsdag den 10. november.

Roskildehallen, Roskilde
Torsdag den 11. november.

Gjethuset, Frederiksværk
Fredag den 12. november.

Stars, Vordingborg
Lørdag den 13. november.

Borgerforeningen, Svendborg
Søndag den 14. november.

Godset, Kolding
Onsdag den 17. november.

Tobakken, Esbjerg
Torsdag den 18. november.

Jysk Musik & Teaterhus, Silkeborg
Fredag den 19. november.

Horsens Ny Teater, Horsens

Lørdag den 20. november.

Pavilionen, Grenå
Søndag den 21. november.

KB Hallen, Frederiksberg
Torsdag den 25. november.

Odense Idrætshal, Odense
Fredag den 26. november.

Scandinavian Congress Center, Århus
Lørdag den 27. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af