Way Out West præsenterer imponerende line-up

Med alle de nye annonceringer til vores egne festivaler rundt omkring i landet, glemmer man til tider de udenlandske alternativer, og det er engang imellem ærgerligt. Specielt når det handler om Way Out West, der ikke er længere væk end Gøteborg, og som i år byder på imponerende mange seje navne.

Den forholdsvis unge festival, der startede i 2007, har tidligere annonceret fede navne som The xx, koncert-aktuelle The Radio Dept. og Girls samt de tre Breakin’ Sound 2010-navne Local NativesMarina and the Diamonds og Surfer Blood, hvoraf de to sidstnævnte kan opleves på dansk jord til Soundvenue Sessions. I mandags åbnede svenskerne endnu engang op for godteposen, og frem kom Jónsi, LCD Soundsystem og M.I.A. Og som om det ikke var nok, kan man også opleve La Roux, Real Estate, Cymbals Eat Guitars og Roskilde-aktuelle Pavement.

Hvis du synes, at det line-up er en god anledning til at tage et smut til nabolandet til sommer, skal du indfinde dig i Gøteborg fra den 12.-14. august. Billetten kan erhverves for omkring 1.000 danske kroner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af