Chromeo lover sommeralbum

Hvis du har gået og håbet på, at der skulle udkomme et party-soundtrack til sensommeraftenerne, så er dine bønner måske blevet hørt. I hvert fald afsløre den canadiske electrodisco-duo Chromeo, at de snart er klar med et nyt album. Datoen bliver den 16. august, og det har fået titlen ‘Business Casual’.

Albummet bliver det tredje i rækken for Chromeo, og Solange Knowles – Beyoncés lillesøster – har hjulpet lidt til ved at låne sin stemme på nummeret ‘When the Night Falls’. Hele albummet er desuden blevet mikset af franske Philipe Zdar fra Cassius, der også har produceret på Phoenix’s Grammy-vindende album ‘Wolfgang Amadeus Phoenix’.

Hvis man vil have en sniglytter, er nummeret ‘Night by Night’ allerede lagt op til fri download. Resten af tracklisten kan ses herunder, men rækkefølgen på numrene er endnu ikke helt fastlagt.

‘Business Casual
1. Hot Mess
2. I’m Not Contagious
3. You Make It Rough
4. Don’t Turn the Lights on
5. Grow Up
6. Night by Night
7. Don’t Walk Away
8. When the Night Falls
9. The Right Type
10. J’Ai Claqué la Porte

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af