Fagget Fairys og WhoMadeWho tager til Bornholm

De fleste egne af Danmark har i sommermånederne deres egen festival, og det gælder også Bornholm. For tredje gang løber Wonderfestiwall af stablen, og denne gang kan man fra den 2.-4. september opleve blandt andre WhoMadeWho, Fagget Fairys, Vinnie Who og Fallulah ved Hammershus.

WhoMadeWho arbejder for tiden på en opfølger til sidste års ‘The Plot’, der her på siderne scorede en niendeplads over årets danske album, så mon ikke der bliver luftet et par nye toner i det bornholmske til september. Fagget Fairys byder ind med deres feststemte electro, og af lidt nyere navne er både den populære disco-prins Vinnie Who og sprælske Fallulah klar til at bidrage til stemningen.

Festivalwn vil desuden i år byde på en scene, der er dedikeret til den eksperimenterende elektroniske musik. Flere navne vil løbende blive offentliggjort, og det foreløbige program, der også rummer navne som Magtens Korridorer, Dúné, Carpark North, Turboweekend, Stoffer & Maskinen, Rock Hard Power Spray og White Pony, kan ses på Wonderfestiwall.dk.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af