Kanye West barsler med sommeralbum

Den storladne, selvfede og – på sit seneste album – sørgmodige rapper, producer og sanger Kanye West er endnu engang i rygtemaskinen. I januar startede han dem selv på sin blog, hvor han afslørede, at han var i studiet, men nu byder Billboard.com også ind med rygter om Mr. West. Ifølge dem skulle verden nemlig blive velsignet med endnu et album fra hans hånd til juni.

I studiet får han angiveligt hjælp af legendariske hiphoppere som Q-Tip, Pete Rock og RZA, som alle tre har været med til at definere den klassiske 90’er-hiphop, som Kanye West bevægede sig væk fra på ‘808’s & Heartbreak’, hvor sangene var domineret af en auto-tune-inficeret og syngende Kanye West over dystre trommebeats.

Selvom detaljerne omkring albummet er sparsomme, peger arbejdstitlen ‘Good Ass Job’ i en helt anden retning end ‘808’s & Heartbreak’, der blev produceret i kølvandet på et giftigt brud med en kæreste og rapperens mors sørgelige og pludselige dødsfald efter en plastikoperation. Det har senest resulteret i en dyster video til nummeret ‘Coldest Winter’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af