Shout Wellington Air Force spiller på Pop Revo

Plakaten for den århusianske indiepopfestival Pop Revo er efterhånden ved at være tætpakket. Ikke nok med at udenlandske navne som Caribou og Bear in Heaven vil optræde, kigger danske bands som The Kissaway Trail, The Rumour Said Fire og Figurines, som spiller hele deres klassiske album ‘Skeleton’, også forbi.

Og de får nu selskab af det københavnske indieband Shout Wellington Air Force, når indiepopfestivalen løber af stablen i næste weekend.

Tidligere på året udvalgte vi Shout Wellington Air Force til at være et af de bands, som man skal holde øje med i 2010, og det lader til, at der var noget om snakken. For i sidste måned sendte de deres debutalbum ‘Clean Sunset’ på gaden til stor ros fra vores anmelder, og hvis du hopper ind på deres Soundvenue-profil kan du høre, hvorfor den ros var berettiget.

Den århusianske festival tyvstarter torsdag den 29. april, hvor der er opvarmning med indie-dj’s på natklubben Sway i Århus. Dagen efter går det løs på Voxhall, som du kan se i programmet nedenfor.

Fredag
19.30 The Kissaway Trail
21.00 Bear in Heaven
22.30 The Rumour Said Fire
00.00 Caribou

Lørdag
19.30 Figurines
21.00 Shout Wellington Air Force
22.30 Manual
00.00 Field Music

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af