Stengade 30 fejrer sig selv

Lukningen af Stengade 30 sidste sommer var et stort tab for den københavnske musikscene, men heldigvis kom der i oktober gode nyheder, og i november blev det helt sikkert, at det til sommer genåbner under navnet Spillestedet Stengade. Nu har folkene bag annonceret, at de for at forberede københavnerne på genopstandelsen er gået sammen med Rust og Vega om at holde to fester, inden selve åbningen af Stengade sker i sensommeren.

Første fest bliver den 23. april på Rust, og her fokuseres der på indie, reggae og punk. Indtil videre er det blevet offentliggjort, at blandt andre Pharfar kigger forbi samt at The Floor Is Made of Lava kommer og dj’er. Resten af programmet bliver offentliggjort i næste uge.

Vega lægger hus til den anden fest for Spillestedet Stengades genopståen den 29. maj, hvor genrerne vil være balkan, elektronisk og dupstep, men mere information er der endnu ikke om det arrangement.

Stengade Coming Soon Part 1
23. april
Rust, København N
Pris: 60 kroner

Stengade Coming Soon Part 2
29. maj
Vega, København V
Pris: 60 kroner

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af