The Roots hooker up med Joanna Newsom

Hiphop-musikere har det med at tage lidt let på det med deadlines. Det gælder også for The Roots, som for snart et år siden skulle have udgivet deres længe ventede niende album ‘How I Got Over’. Men nu nærmer udgivelsesdatoen, som indtil videre er 7. juni, sig, og trommeslager ?uestlove afslørede i går på sin Twitter, at Joanna Newsom vil være med på albummet.

Kort tid efter uploadede Questlove en video fra studiet, hvor han lader til at hygge sig gevaldigt med et nummer, og et par minutter inde skruer han op for en fader, så man pludselig hører den amerikanske sangerinde hen over et hårdt The Roots-beat. Vokalbidden stammer fra Joanna Newsoms ‘The Book of Right-On’ fra hendes 2004-album ‘The Milk-Eyed Mender’.

The Roots er kendte for at være et af de få hiphop-bands i verden, der næsten udelukkende afhænger af ‘rigtige’ instrumenter og live-musikere, til at starte med af ren nødvendighed fordi medlemmerne ikke havde råd til dj-gear. Gruppen slap sidste år titelnummeret fra deres kommende album, som du kan se i en musikvideo nedenunder.

The Roots ‘How I Got Over’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af