Duné sender ep på gaden

Gad vide om de unge electrorockere i Dúné nogensinde har tid til at slappe af? Senest udgav de albummet ‘Enter Metropolis’, som markerede endnu en ny ære for Skive-bandet. Men det er nu tid til at sætte et punktum for den periode, og det sker med udgivelsen af ep’en ‘Leaving Metropolis’, som er er ude nu.

Den nye ep indeholder blandt andet nummeret ‘The World Is Where We’re Heading’ fra dokumentarfilmen ‘Stages’ om det unge band. Derudover er der en række nye numre, en ny version af singlen ‘Heiress of Valentina’ og et James Kayn-remix af ‘Victim of the City’.

Om de tre nye numre udtaler Mattias Kolstrup til Headliners: »’Million Miles’ er et super groovy nummer inspireret af amerikansk r’n’b, men ‘Dúnéficeret’ markant. ‘Searching Space’ er et af de første Dúné-numre, der nogen sinde er skrevet. Det blev indspillet første gang til vores første demo ‘Let’s  Jump’. Den har fået en ordentlig overhaling og blevet ep’ens  mærkelige snejl. ‘Revelation’ er udelukkende båret af klaver og vokal (+ meget lidt synth til sidst). Den er mærkeligt nok første del af en triliogi, der følges op med albummets ‘Revolution’ og ‘Remember’«.

Forsanger Mattias fik sidste år selskab af sin bror på turneen omkring ‘Enter Metropolis’, og broderen var så flink at tænde kameraet og lave en minidokumentar ud af det, som du stadig kan se på her på siderne.

‘Leaving Metropolis’

01. Heiress of Valentina (Princess)
02. The World Is Where We’re Heading
03. Million Miles
04. Searching Space
05. Victim of the City (James Kayn Remix)
06. Revelation

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af