I Got You on Tape optræder i ny koncertvideo-serie

Den franske internetinstruktør Vincent Moon har over de seneste været med til at gøre eksklusive koncertvideoer på internettet med nutidens sejeste kunstnere til en fast del af vores musikforbrug.

Derfor er det fantastisk at se, at han nu får en ambitiøs dansk konkurrent i The Copenhagen X Sessions, som er et nyt dansk koncept med koncertvideoer på YouTube.

Den omfattende liste af kunstnere, der er med i projektet, rummer blandt andet I Got You on Tape, Fallulah, Oh No Ono, White Pony, WhoMadeWho, Sleep Party People og The Kissaway Trail.

Hvert af de i alt 17 danske bands, der deltager, har indspillet en håndfuld numre til projektet, som er et samarbejde mellem Roskilde Festival og Sony Ericsson, og koncertvideoerne bliver løbende offentliggjort på The Copenhagen X Sessions’ hjemmeside frem til september.

Det er de danske musikvideokonger i Good Boy! Creative, som står bag glimrende musikvideoer fra blandt andre I Got You on Tape til Who Made Who, der står for kameradelen af projektet, mens blandt andre epo-555-medlemmerne Ebbe Frej og Mikkel Max Hansen står for lyddelen af koncerterne.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af