Joanna Newsom sviner Lady Gaga og Madonna

Det vælter simpelthen ind med svinere fra indie-verdenen for tiden. Først var M.I.A. ude efter Lady Gaga, så gav Friendly Fires en ikke særlig venlig bredside til MGMT, og nu har Joanna Newsom også meldt sig på banen. I et interview med The Guardian får både Lady Gaga og også Madonna et par ord med på vejen.

»Hendes tilgang til image er virkelig interessant, men når man lytter til musikken, hører man bare knæklys. Hun giver musikjournalistikken det, den gerne vil have, og det giver hende al den her anerkendelse, som om hun er den nye Madonna«, fortæller harpespilleren om Lady Gaga og fortsætter: »Jeg taler godt nok også fra det synspunkt, at jeg ikke synes, Madonna er spor imponerede. Jeg har det sådan, fair nok, hun er den nye Madonna, men Madonna er en klovn«.

Efter interviewet blev trykt har Newsom dog fortrudt sit udbrud en smule og har i en mail til The Guardian præciseret sit ordvalg: »Mit problem er egentlig ikke Lady Gaga. Men der er ikke meget i hendes musik, der adskiller det fra andet glossy, formular-agtig pop. Hun klæder sig bare en smule mærkeligere end Britney Spears. Hun er Arty Spice! (…) Jeg skulle ikke have kaldt Madonna en klovn, hendes musik og hende selv har bare kedet mig sådan det sidste årti. (…) Men en ting, hun helt sikkert ikke er, er dum«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af