Juni måneds fedeste koncerter

Juni byder på en lang række potentielt store koncertoplevelser med blandt andre Band of Horses, White Lies, Simian Mobile Disco og Devendra Banhart. Læs her vores bud på 13 koncerter du ikke må misse i denne måned. Simian Mobile Disco
2. juni i Pumpehuset
Den engelske electro-duo, bestående af James Anthony Shaw og James Ellis Ford (der har produceret for blandt andre Klaxons og Arctic Monkeys), er sædvanligvis garant for festspændte beats, så med dem indforskrevet denne aften har Distortion sikret sig en solid floor filler.


Simian Mobile Disco ‘Audacity of Huge’

White Rabbits + Active Child
2. juni på Loppen
I samme følsomt flossede indierock-hjørne som Cold War Kids og The Walkmen finder man denne Brooklyn-gruppe, der ankommer til Danmark med det fine album ‘It’s Frightening’ friskt i erindringen. Opvarmningen tager det tidligere Breakin’ Sound-navn Active Child sig af.

White Rabbits ‘Percussion Gun’ The Drums
2. juni på Lille Vega
Der er dømt blåøjet indiepop for hele børneopsparingen, når det amerikanske firkløver gæster landet til en ny omgang Soundvenue Sessions. Og så kan man oven i købet komme til snigpremiere på deres selvbetitlede debut, der først udkommer fem dage senere.

The Drums ‘Forever & Ever Amen’


White Lies

3. juni på Lille Vega
De engelske patosrockere har for længst slået deres navn fast herhjemme, og derfor var der da også kamp om pladserne, da denne usædvanlige intime koncertmulighed (i forhold til hvor de plejer at spille) blev annonceret tidligere i år.

White Lies ‘Death’ (live) Madlib + Kode 9
3. juni i Korsgadehallen
Et Distortion-must for beat-kendere: En af den alternative hiphops helt store producernavne gæster Nørrebro sammen med den skotske musiker, dj og ejer af det stilskabende dubstep-label Hyperdub med navne som Burial, Joker og Ikonika på samvittigheden.

Madlib ‘Beat Konducta in India’

Booka Shade
4. juni i Carlsberg Byen
Da den tyske duo tidligere i år udsendte deres seneste album ‘More!’, kvitterede vores anmelder med fire stjerner. Dagsformen skulle altså være i orden, hvorfor vi anbefaler dig at frekventere deres koncertbidrag til Distortion-festen.

Lyt til ‘Regenerate’ her:

Spleen United
5. juni i Carlsberg Byen
Hvis du var til stede, da synthrockerne optrådte som hemmelig gæst til vores Spot-fest, ved du, at der er noget nyt under opsejling. For væk var guitarerne til fordel for en rave-inficeret flirt med hårdt pumpende maskiner, som du kan se eksempler på i nedenstående koncerttrailer.

Clipse
7. juni på Voxhall8. maj i Pumpehuset
Få kan som Virginia Beach-duoen levere streetwise narkorap-fortællinger med knastørt huggende beat-akkompagnement. Og efter en aflysning tidligere i år er makkerparret klar til at råde bod på skaden i både Århus og København.


Clipse feat. Cam’ron ‘Popular Demand’
Love Is All
8. juni på Loppen

»Jeg vil ikke tøve med at anbefale Love Is All som soundtrack til sommerens dåsebajer-fester«, udbrød vores anmelder og kvitterede med fire stjerner, da svenskernes i marts måned udsendte deres tredje langspiller. Well, let’s get the party started!


Love Is All ‘Kungen’

Copenhell
11. + 12. juni på Refshaleøen
Godt nok har Mastodon desværre meldt afbud. Men derfor er der stadigvæk god mulighed for at få blæst voksen ud af øregangene, når metalfolket indtager Refshaleøen anført af albumaktuelle Deftones.


Deftones ‘Rocket Skates’

Marina and the Diamonds
13. juni på Lille Vega
I starten af året var Marina Lambrini Diamandis’ sprælske pop-projekt et af de Breakin’ Sound 2010-navne, vi tippede til at slå igennem i år. Og vores spådom er godt på vej til at gå i opfyldelse, ikke mindst i hjemlandet hvor debutalbummet ‘The Family Jewels’ udkom i februar måned.


Marina and the Diamonds ‘Hollywood’

Band of Horses
17. juni i Falconer Salen
Skuffelsen var stor, da den famøse islandske askesky forhindrede de amerikanske folkrockere i at gennemføre deres april-koncert på Store Vega. Men nu er de heldigvis klar til at tage de revanche i større rammer på Frederiksberg. Bonus: Figurines står for opvarmningen!


Band of Horses ‘Laredo’ (live i ‘The Tonight Show’)
Devendra Banhart
Den 29. juni på Store Vega
Efter sit knap så heldige Megapuss-sideprojekt kom neo-hippien tilbage på sporet sidste efterår med albummet ‘What Will Be’. Så mon ikke der falder en del sange af fra det album, når han gæster Vesterbro.


Devendra Banhart ‘Foolin”

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af