Kings of Leon arbejder på strand-agtigt album

I slutningen af sidste år kunne vi berette, at Kings of Leon tog en pause fra deres stormende succes i kølvandet på 2008-albummet ‘Only by the Night’. Men nu er familie-bandet tilbage i selen og påbegyndt arbejdet med en opfølger.

De foreløbige indspilninger har fundet sted i New York, og om valget af location udtaler trommeslager Nathan Followill til Spin.com: »Det er første gang, vi indspiller i New York, og vi tænkte, at vi ville lave et mørkere album, fordi vi har lavet alle vores album i enten Nashville eller Los Angeles, der er lidt mere afslappede«.

Men det bliver ikke udelukkende en newyorker-cool lytteoplevelse, for på spørgsmålet om i hvilken retning bandet bevæger på det kommende album, svarer Followill: »Det har sange, der er mere strand-agtige, der er mere ligesom vores ‘Youth & Young Manhood’-dage (gruppens debutalbum, red.)«.

Der er dog endnu ikke nogen nærmere information om, hvornår Kings of Leons nye album forventes at være udkomme.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af