Peter Sommer og Simon Kvamm danner ny duo

Det har længe været kendt, at Peter Sommer og Simon Kvamm har nydt stor respekt for hinanden og plejet et varmt venskab. Men nu springer de to succesrige sangskrivere også ud i et professionelt samarbejde med projektet De Eneste To, som live-debuterer i den kommende uge i både København og Århus.

I et interview i Politiken kalder Sommer projektet for ‘hiphop for singer/songwritere’, hvor de to sangere synger henover elektroniske beats.

»Jeg synes, jeg lyder ‘cool as fuck’ her. Jeg er i et univers, som passer mig rigtig godt. Det er mere elektronisk, end jeg er vant til. Jeg har altid lyttet til sådan noget, men ikke selv kunnet skabe det«, fortæller Peter Sommer videre.

Sommer og Kvamm har i en periode på tre år sendt musik frem og tilbage på mail, og De Eneste To planlægger at udsende deres debutalbum til oktober.

De Eneste To spiller på Loppen i København den 4. maj og på V58 i Århus den 5. maj. Live suppleres duoen af Simon Kvamms bror Stefan, der til daglig slår sine folder i Wong Boys. Billetter er til salg via Billetnet.

De Eneste To
Loppen, København
4. maj, kl. 21
Entré: 125 kr. + gebyr

Vestergade 58, Århus
5. maj, kl. 21
Entré: 125 kr. + gebyr

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af