She & Him hygger i radioen

Det er ikke lang tid siden, She & Him var forbi København for at give koncert i forbindelse med vores koncert-koncept Soundvenue Sessions, som næste gang bliver med Surfer Blood. Alligevel har de, der var til koncerten, sikkert stadig en god fornemmelse i kroppen, mens de, der gik glip af den, måske ærgrer sig lidt. Det problem er der nu kommet en løsning. Den amerikanske radiostation NPR har nemlig indspillet en hyggelig lille koncert med duoen, og den har du mulighed for at høre nedenfor.

She & Him On World Café

01. ‘In the Sun’
02. ‘Thieves’
03. ‘Me and You’
04. ‘Ridin’ in my Car’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af