Strøm Festival afslører de første navne

Når sommeren tager tilløb til at rinde ud, bliver det tid til endnu en elektronisk festival i det københavnske – nemlig Strøm. Siden 2007 har festivalen hevet seje elektroniske kunstnere til byen, og i år er ingen undtagelse. På programmet er nemlig både den engelske electronica-helt Four Tet, tyske Pantha Du Prince og dubstep-duoen Darkstar.

Enghaveparken vil danne ramme om hovedscenen, når festivalen løber af stablen den 16.-22. august. Derudover spreder festivalen sig på forskellige københavnske klubber.

Når Four Tet kigger forbi, bliver det i kølvandet på sit nyeste album ‘There Is Love in You’, som udkom tidligere på året. Det album byder på en electronica, der ikke ligger milevidt fra tyske Pantha Du Prince, der blander sin minimal-techno med sporadiske referencer til ambient og shoegaze. I den tungere ende af skalaen er Darkstar, der er tilknyttet det verdensberømte dubstep-label Hyperdub.

Festivalen byder også på et glædeligt gensyn med en af den dansk elektronisk musiks helte i form af Future 3. Og derudover vil man kunne opleve Cobblestone Jazz, Untold, Flavio Diaz, 8bitch, Mount Kimbie, Style of Eye, Barbara Morgenstern og To Rococo Rot.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af