System vender tilbage

Sammen og hver for sig står Anders Remmer (Dub Tractor), Thomas Knak og Jesper Skaaning (Acustic) som pionerer inde for elektronisk musik herhjemme, og efter en længere pause er nu de klar til at  vende tilbage under bandnavnet System, når de til oktober udgiver de et nyt album med den enkle titel ‘B’.

Trioen debuterede i 1995 som Future 3 med albummet ‘We Are the Future 3’, som bød på ambient og electronica af international klasse og skaffede dem en del anerkendelse under for Danmarks grænser. Efter syv år som Future 3 skiftede trioen i 2002 navn til System for at markere et stilskift og udgav et album af samme navn. Siden da har man desuden kunnet høre dem i konstellationen People Press Play sammen med sangerinden Sara Savery, som tilførte deres electronica et mere poppet udtryk med sin skønsang.

Som man kunne se af fredagens Strøm Festival-afsløringer vender de dog også tilbage som Future 3 for en kort stund for at give koncert til august, selvom det bliver en engangsfornøjelse. Tracklisten for ‘B’ kan du se nedenfor.

‘B’
1. All
2. Drk
3. Alpha
4. Stars
5. Well Blank
6. Stanley
7. Wouldn’t
8. WB
9. Meadow and Stuff

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af