Vega støtter det nye Stengade

Hvis dine lommer er ved at være rigtig tunge af håndører, du gerne vil bruge i en god sags tjeneste, så har Vega muligvis svaret til dig. Vesterbro-spillestedet holder nemlig part to af deres støttefest for det nedlagte spillested Stengade 30, der snart vil genopstå på Nørrebro. Både electrorapperne Specktors, dubstep-systemet OHOI! og Kid Kishore-projektet Albertslund Terrorkorps kigger forbi, når det går ned på Lille Vega den 29. maj.

Specktors kan ud over støttefesten opleves på dette års Spot Festival, som bliver skudt i gang i aften, og vi har da også i den forbindelse puttet dem på vores liste over anbefalede koncerter. For nyligt slap de desuden en video til ‘Broerne brænder’, der hyldede Stanley Kubricks klassiske film ‘Ondskabens hotel’.

Denne aften får de selskab af Danmarks vel nok sejeste dubstep-dj’s OHOI!, der vil sikre, at Vega ikke kommer til at mangle basholdig musik den aften. Desuden kigger Albertslund Terrorkorps, hvis musikalske drivkraft er dj’en Kid Kishore sammen med VJ Cancer, forbi.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af