AC/DC – fuldfed drengerøvsfest

Da de fem boogierockere i AC/DC i aftes inviterede 30.000 øltørstige publikummer i Horsens på cirka to timers køretur med deres ‘Rock N’ Roll Train’, endte det i en fuldfed drengerøvsfest. Lydforholdene i Horsens var stort set optimale, og de organisatoriske forhold omkring koncerten bestod også prøven.

Anført af den altid veloplagte 55-årige spradebasse Angus Young blev der rocket og rullet til den helt store guldmedalje. AC/DC beviste til fulde deres fortsatte eksistensberettigelse som ypperste leverandør af den uforfalskede og rå rock. Hos australierne skal man ikke forvente sig nogen overraskelser, men snarere glæde sig over hvad man får: To timers benhård rock’n’roll med de dertilhørende så elskelige gimmicks såsom den store, oppustelige og barmfagre Rosie i ‘Whole Lotta Rosie’ eller kanonernes afsluttende brag i sidste ekstranummer ‘For Those About to Rock’. Det er AC/DC, som vi kender og elsker dem: Velspillende, humoristiske og klar til at levere festen.

Som den energiske sanger Brian Johnson indledningsvist proklamerede: »We’re here to rock’n’roll«, hvilket AC/DC på imponerende vis er lykkes med siden starten i 1973, og i går aftes var der heller ikke den mindste slinger i valsen. Blandt aftenens mange højdepunkter var en suveræn udgave af den tunge, gamle traver ‘Dirty Deeds Done Dirt Cheap’ og den bluesede klamydiahymne ‘The Jack’ med Angus Youngs dertilhørende obligatoriske stripnummer bakket op af publikums kor.

Man labbede hele herligheden i sig og deltog velvilligt selv i kæmpefesten, som gruppen på fornem vis iscenesatte, og som man sgu skal være et godt surt løg for ikke at give sig hen til. Når AC/DC ruller ind i byen er der nemlig dømt fadbajere, vennekram og frem for alt rock og rul en masse.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af