Dizzee Rascal vil lave heavy metal

Måske Dizzee Rascal har fået ideen til et genreskift fra rapper-kollegaen Lil Wayne, der tidligere i år tog livtag med rocken på ‘Rebirth’. I hvert fald kan den britiske grime-rapper godt tænke sig at lave et heavy metal-album.

»Jeg har tænkt på at lave et heavy metal-album. Jeg er vild med Iron Maiden, Nirvana, Korn, Slipknot og Rage Against the Machine«, fortæller rapperen til magasinet Zoo. »Sidst jeg var i Australien, tog vi ind og så Rage Against the Machine lige efter, at de var blevet gendannet, og det fik mig til virkelig at ville lave et heavy metal-album«.

Og det er ikke de eneste planer Dizzee Rascal, der lige nu er aktuel med Englands officielle VM-sang ‘Shout For England’, går rundt med. Han har tidligere fortalt NME, at han gerne vil samarbejde med Marilyn Manson: »Jeg ved, at han har arbejdet med andre hiphop-kunstnere, men jeg vil gøre det større end det, meget større. Jeg har en mørk side – og jeg vil gerne udforske den med ham på en stor, stor måde«.

Ja – det skal jo blive spændende at se, hvad der kommer ud af alt det. Og til dem, der bare gerne vil have, at Dizzee holder sig til grime, så skulle der være et album af den slags på vej.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af