Mark Ronson tager på rumrejse i fransk-japansk talkshow

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mark Ronson feat. Q-Tip, og MNDR ‘Bang Bang Bang’

I Mark Ronsons nye video til ‘Bang Bang Bang’ dukker han op i et japansk talkshow i noget, der ligner 70’erne. På flydende japansk sniksnakker han med talkshow-værten, inden han laver en futuristisk optræden i ægte japansk 70’er-stil. Her flyver han gennem rummet med sine keyboards, mens klubdronningen MNDR, som du kan downloade et nummer med på bloggen, fyrer den af og en velklædt Q-Tip får de unge mennesker til at breake i en af årets hidtil mest ambitiøse og gennemførte videoer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af