Mikael Simpson og Jørgen Leth giver koncerter sammen

I sidste uge kunne vi fortælle, at stjernetrioen bestående af Mikael Simpson, Jørgen Leth og Frithjof Toksvig rører på sig. Den 14. juni udgiver de et nyt album, der har fået navnet ‘Ikke euforisk’, og nu har de annonceret deres første koncerter i den forbindelse. Den 15. september indtager de Copenhagen Jazzhouse, og den 20. september spiller de i Musikhuset Aarhus.

Gruppen debuterede i 2008 med albummet ‘Vi sidder bare her…’, og det lader til, en titel de imellemtiden har taget til sig som bandnavn. Projektet fungerer på den måde, at de tre mænd går i studiet og optager samtaler med Jørgen Leth, som Mikael Simpson og Frithjof Toksvig derefter sætter musik på. Derfor er deres koncerter, som der i øvrigt kun har været tre af, en mellemting mellem spoken word og rendyrket koncert.

Udover de tre prominente kernemedlemmer kan man opleve designeren Henrik Vibskov som trommeslager i konstellationen, og de tager derudover en trompetist med sig.

Vi Sidder Bare Her

Onsdag den 15. september
Copenhagen Jazzhouse, København
Forsalg: Ikke oplyst

Mandag den 20. september

Musikhuset Aarhus, Århus
Forsalg: Ikke oplyst

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af